Παραξενα

Αστροναύτης έχει wallpaper με εξωγήινα σκάφη.

   Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2006 κατά τη διάρκεια της αποστολής Soyuz TMA-8. Ο άντρας που βλέπετε είναι ο Μηχανικός Πτήσης κ. Jeffrey Nels Williams, ο οποίος, αν και έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον σαν απόστρατος αξιωματικός του στρατού και αστροναύτης, συνεργάζεται ακόμα με τη NASA.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που διήρκησε 6 μήνες περιστράφηκε γύρω από τη Γη πάνω από 2.800 φορές.

Στη διάρκεια της αποστολής Expedition 13 πήρε μέρος και εργάστηκε σε εκατοντάδες πειράματα, περπάτησε στο διάστημα 2 φορές και έχει τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες της γης από οποιονδήποτε άλλο αστροναύτη στην ιστορία.

Στο βιβλίο του «A View of God’s Creation from Space» υπάρχουν αρκετές δικές του φωτογραφίες, ενώ η αφήγηση είναι δικιά του.

astronaut-uses-ufo-wallpaper

Σε ότι αφορά τη φωτογραφία, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιούσε για ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μία εικόνα τρισδιάστατων γραφικών, η οποία απεικονίζει σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας. Η ίδια εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί και στο εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο «Το τέλος της συγκάλυψης των Α.Τ.Ι.Α και πως αυτό επηρεάζει τη ζωή σας» του Steve Beckow.

 

xq3sT

Τώρα ή ο κ. Jeffrey Nels Williams είναι απλά φίλος της επιστημονικής φαντασίας, ή η εικόνα αυτή τον παραπέμπει σε κάτι γνώριμο.